Een goede hydratatie op het werk, dat is?

Hydratatie is een noodzakelijk onderdeel van een gezonde en evenwichtige voeding. Hydrateren betekent jezelf voorzien van een energieboost, een moment van ontspanning en sociaal contact met jouw collega’s. Bovendien is water de ideale dorstlesser en een gezonde partner.

Waarom een uitgebreid en gevarieerd drankenassortiment aanbieden?

Het is bewezen dat consumenten gemiddeld 50% meer drinken dankzij een geoptimaliseerd drankenassortiment (in vergelijking met een oplossing waarbij enkel water wordt aangeboden). Met het complete assortiment dat wordt aangeboden door Coca-Cola Enterprises wordt het dus gemakkelijker voor uw werknemers om hun dagelijkse behoefte op het vlak van hydratatie in te vullen.

Coca-Cola Enterprises biedt softdrinks aan, en nog zoveel meer!

Om aan de specifieke behoeften van uw werknemers te beantwoorden, stelt Coca-Cola Enterprises uw bedrijf vandaag een uitgebreid gamma dranken voor - aangepast aan elke gelegenheid: Cola’s, sprankelende limonades, gesuikerde en ongesuikerde ice tea's, plat of bruisend natuurlijk mineraalwater, vruchtensappen, sportdranken en energiedrankjes.

Nooit meer dorst
op het werk.

We respecteren je privacy
en zullen je informatie niet delen.

:

Verfrissing op het werk in 2 formules.

Bij Coca-Cola Enterprises Belgium vinden we flexibiliteit belangrijk, zodat we ons kunnen aanpassen aan uw wensen. Daarom stellen we u graag 2 samenwerkingsformules voor.

Welke formule past het best bij u?
Coca-Cola Life

Chaudfontaine

Chaudfontaine is het mineraalwater met een gouden “European Water Stewardship” medaille, voor het duurzaam omgaan met natuurlijke waterbronnen.

Krijg een melding wanneer we interessante aanbiedingen hebben.

We zenden onze abonnees het laatste nieuws, geen spam!